By URL
By Username
By MRSS
Enter a URL of an MRSS feed
 
or

Gazeta "Zeri" dhe autori i shkrimit me titull Sali Berisha me mafine serbe kundër Kosovës, Enis Veliu, vazhdojnë te qëndrojnë prapa lajmit i cili akuzonte familjen e kryeministrit Sali Berisha se po favorizon biznesmenët serb duke i dhëne atyre tenderin për linjën e interkonjeksionit Shqipëri -- Kosove.Gazetari Enis Veliu deklaron nëpërmjet telefonit se këtë çështje ja ka lëne gjykatës, dhe disponojnë fakte te mjaftueshme për te vërtetuar gjithçka qe është shkruar ne gazete. Nga ana tjetër avokatet e studios ligjore Sejdiu e Qerkini deklarojnë për Vizion Plus se ngritja e padisë civile është një e drejte qe i takon djalit te kryeministrit Sali Berisha, i cili kërkon nga gazeta "Zeri" te dëmshpërblehet për demin moral dhe te tërheqë nga web faqja e saj lajmin. Sipas avokatit shuma e kërkuar nga Shkëlzen Berisha prej 100 mije eurosh është minumumi për te kompensuar demin moral. Ndërkohë Asosacioni i gazetareve profesioniste te Kosovës nuk kane preferuar te prononcohen duke ja lëne këtë çështje drejtësisë.The newspaper "Voice" and author of the article titled Sali Berisha against the Kosovo Serb mafia, Enis Veliu, continue to stand behind the news that accused Prime Minister Sali Berisha family that is favoring the Serbian businessmen, giving them the tender for the interconnection line Albania - Kosovo.Reporter Enis Veliu states via telephone that this issue has left the court, and possess sufficient facts to prove anything that is written in the newspaper. On the other hand the law firm lawyers Qerkini Sejdiu Vision Plus declare that the establishment of a civil lawsuit is a right that belongs to the son of Prime Minister Sali Berisha, who requires daily "Zeri" to be indemnified for moral damages and to draw from web its news page. According to the amount requested by counsel Shkelzen Berisha of 100 thousand euros is minumumi to compensate moral damage. While association of Professional Journalists of Kosovo have preferred not to pronounce leaving this matter to...