By URL
By Username
By MRSS
Enter a URL of an MRSS feed
 
or

Dyert e shkollave 9-vjeçare dhe të mesme janë hapur për këtë vit të ri shkollor për qindra mijëra nxënës.Por emocionet më të mëdha kanë qenë për nxënësit e klasave të para,të cilët sot janë ulur për herë të parë në bankat e shkollave.