By URL
By Username
By MRSS
Enter a URL of an MRSS feed
 
or

Mendimi pozitiv është një koncept i hershëm, por që vitet e fundit ka marrë një hapësirë të madhe në literaturën bashkëkohore.Ne thelbin e këtij koncepti qendron ideja se permes një sjelljeje pozitive ne vazhdimesi dhe optimizmit rritet niveli i kënaqësisë dhe i përmirësimit të cilësisë së jetës.