By URL
By Username
By MRSS
Enter a URL of an MRSS feed
 
or

The MAMs, (Maratona e Muzikaleve Shqiptare), ku për 15 minuta çdo seri, bëhet maratona e këngëve muzikale nga Junior dhe të rinj. Këngët janë krijime të reja, bazuar në fabul, dhe performancë. The MAMs, do të jetë një feste gjigante, në prezencë të audiencës do promovojë dy trofe: Fituesin për Junior dhe të rinj.Kjo aventurë artistike nisi nga multitalente adoleshente, të quajtur dikur Kripëmjaltëzat dhe ideator Leonard Bombaj. Një hapësirë e munguar në ekranin shqiptar që mirëpret qindra junior apo të rinj.