By URL
By Username
By MRSS
Enter a URL of an MRSS feed
 
or

Ne Shqiperi po shtohen perpjekjet per te punesuar personat me aftesi te kufizuara. USAID po ndihmon ne prodhimin e mijera karrocave dhe po nxit kompanite te mirepresin keta punonjes te veçante. Ne nje konference qe u mbajt sot, folësit theksuan se punesimi i personave me aftesi te kufizuara eshte nje e drejte njerezore dhe detyrim ligjor