By URL
By Username
By MRSS
Enter a URL of an MRSS feed
 
or

Shqip eshte programi politik me agresiv qe shfaqet te henave ne Top Channel. Intervista njeoreshe e drejtperdrejte eshte nje rezultat i kerkimeve te hollesishme dhe investigimeve ne thellesi. Drejtuesja e emisionit ben pyetjet e veshtira duke zbuluar prapaskenat e ngjarjeve qe kthehen ne lajme ne vend. Ne emision ftohen udheheqes politike, intelektuale dhe individe vendim-marres te cilet perballen me ndryshime te medha ne vend. 'Shqip' pasqyron ngjarjet dhe intervistat per zhvillimet politike, sigurine dhe ceshtjet sociale. Sipas nje ankete te vitit 2003 te kryer nga IREX, 'Shqip' radhitej si programi me shikueshmeri me te larte i ketij lloji duke fituar keshtu perqindjen me te madhe te publikut ne vend.